RSS

You are here

Конкурс за суфинансирање пројеката удружења и других организација цивилног друштва у области грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре

Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре расписало је данас конкурс за доделу буџетских средстава удружењима и другим организацијама цивилног друштва ради реализације пројеката из области грађевинарства, саобраћаја и инфрастуктуре који су од јавног интереса.

 

Средства се додељују путем јавног конкурса за доделу средстава који се објављује на интернет страници Министарства грађевинарства саобраћаја и инфраструктуре (www.mgsi.gov.rs) и на порталу е- Управе Републике Србије (www.euprava.gov.rs).

 

Одабрани пројекти суфинансираће се у укупном износу од 20 милиона динара, односно највише 1,5 милиона динара по пројекту (до 80 одсто вредности пројекта).

 

Рок за подношење пријаваје 28. март 2016. године.

 

Оквирни датум почетка реализацације одабраних пројеката је мај 2016. године.

 

Текст одлуке о покретању поступка доделе средстава, смернице за пријављивање и обрасци за подношење пријава налазе се на сајту Министарствa грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре www.mgsi.gov.rs