RSS

You are here

Михајловић на промоцији директног лета за Њујорк на Тајмс скверу

Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструцтуре, проф. др Зорана Михајловић посетила је заједно са челницима компаније “Ер Србија” Тајмс сквер у Њујорку, где је данас организована промоција директне ваздушне линије између Србије и САД.
 
"Поносни смо на нашу националну авио-компанију “Ер Србију” и поносни смо што смо данас овде где је центар света. Надам се да Њујорк неће бити једина дестинација у Америци до које ће “Ер Србија” летети", рекла је Михајловић.
 
По први пут српска национална авио-компанија има билборд на једној од најпосећенијих светских туристичких атракција - њујоршком Тајмс скверу, где су промотерке у мајицама са логом српског авиопревозника данас делиле промотивни материјал.
 
"Тајмс сквер је центар Њујорка, Њујорк је центар Америке, а данас је у центру Њујорка и Америке Београд главна тема", рекао је Синиша Мали, градоначелник Београда и председник Надзорног одбора “Ер Србије”.
 
Генерални директор “Ер Србије” Дане Кондић рекао је да реклама на Тајмс скверу промовише компанију и нашу земљу, јер је циљ управо да што више људи дође у Србију.