RSS

You are here

Михајловић обилази Аеродром „Никола Тесла“

Потпредседник Владе Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре обићи ће у уторак, 28. априла у 13 часова Аеродром Никола Тесла Београд.

 

Михајловић ће са руководством Аеродрома које ће представити резултате рада и инвестиционе планове, обићи и ватрогасну базу и присуствоваће вежби приказивања ватреног зида, пожара на авиону и реаговања служби у тим ситуацијама.

 

Молимо Вас да потврдите присуство догађају на мејл адресу press@beg.aerо до уторка, 28. aприлa у 10 часова, са детаљним подацима који су неопходни за акредитацију: име и презиме, број личне карте и ЈМБГ за сваког члана екипe јер је део обиласка предвиђен у обезбеђивано-рестриктивној зони београдског аеродрома.

 

Превоз до Aеродрома биће организован испред цркве Св. Марка са поласком у 11.45 часова. Молимо представнике медија да потврде коришћење превоза које обезбеђује аеродром на мејл адресу press@beg.aero.

 

Молимо представнике медија који долазе сопственим превозом да дођу на Ц пролаз аеродрома Никола Тесла најкасније до 12.30 часова како би прошли процедуру уласка у обезбеђивано-рестриктивну зону београдског аеродрома.