RSS

You are here

Михајловић разговарала са грађанима Чачка

Потпредседник Владе Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре проф. др Зорана Михајловић разговарала је данас са грађанима Чачка о проблемима са којима се соучавају.


Они су највише питања имали у вези са инфраструктуром, а пре свега у вези са локалним путевима.


"Део питања је био у вези са добијањем грађевинских дозвола. Стекла сам утисак да је у односу на друге градове у Чачку мање проблема", навела је Михајловић и додала да узрок проблема лежи у недовољном броју инспектора.


"Неки предмети су решавани на лицу места, а што се тиче других, грађани ће добити одговор за седам до десет дана, јер задиру у посао у Министарству", каже министарка.


Михајловић је додала да ће наставити да обилази градове и разговара са њиховим житељима, јер је, како ја подвукла, неопходно да их неко чује.


"Важно је да буду саслушани, па макар и не било у мојој надлежности. Ми смо се обавезали да контактирамо друга министарства како би људи добили одговор ", закључила је Михјловић.


Градоначелник Чачка Војислав Илић је изразио задовољство што је министарка са сарадницима разговарала са грађанима и истакао да је локална самоуправа спремна да помогне у решавању свих проблема.