RSS

You are here

Михајловићева: Дођите да заједно прославимо отварање новог ауто-пута

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, позвала је данас грађане да дођу на обележавање завршетка изградње ауто-пута од Обреновца до Љига и нагласила да је недеља велики дан за све који воле Србију.

 

“Сви су добродошли у недељу, јер нема ничег лепшег за нас као грађане од тога да видимо да нам се земља развија, а развија се онда кад се у њој гради и кад се ствара нешто што ће користити свим грађанима и што ће остати будућим генерацијама. “Милош Велики“ је ауто-пут за све наше грађане, али ће користити и свима онима који у Србији виде најкраћу и најбржу руту између централне и јужне Европе”, каже Михајловићева.

 

Она је додала да колико је пуштање Коридора 10 од севера до југа било важно за регион и за Европу, толико је ауто-пут који сутра пуштамо у саобраћај важан за грађане Србије. “Ауто-пут не значи само комфор и брзину, него и безбедније путовање за све који путују од Београда до Уба, Лајковца, Љига, Горњег Милановца, Чачка и других места у овом делу Србије”, истиче Михајловићева.

 

Она је нагласила да ће и овај ауто-пут значити много за бржи развој Србије, нове инвестиције и радна места, а то све значи да ће наши грађани живети боље и да ће моћи да остану да живе у својим градовима.