RSS

You are here

Михајловићева: Ништа није вредније од живота, возите пажљиво и поштујте прописе

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре апеловала је на све возаче да безбедно возе, јер и најмањи тренутак непажње може имати трагичне последице и неповратно однети људске животе, било да су у питању возачи, сувозачи или путници.

 

“Животи људи и њихова безбедност у саобраћају главни су разлог зашто као држава толико улажемо у изградњу ауто-путева и обнову регионалних путева. Међутим, безбедност у саобраћају не чини само безбедан пут, већ и безбедно возило и возачи, и зато је важно да сви максимално воде рачуна, пре свега о свом понашању у саобраћају”, рекла је Михајловићева поводом данашње тешке саобраћајне несреће која се догодила на ауто-путу Београд-Ниш.

 

“Возачи, увек ставите на прво место живот и здравље, поштујте све прописе и саобраћајне знаке и не крећите на пут уколико осетите да нисте способни за вожњу. Ауто-путеве градимо да бисте били безбеднији, али је неопходно и да свако од нас покаже одговорност према себи и другима”, навела је Михајловићева.