RSS

You are here

Михајловићева присуствује постављању последњих делова конструкције моста преко Саве код Остружнице

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, обићи ће радове на изградњи моста преко реке Саве код Остружнице, где ће присуствовати постављању последњих делова конструкције моста у среду, 21. августа 2019, у 12 часова.

 

 

НАПОМЕНА:

 

Организован је превоз за представнике медија са платoa испред Скупштине града Београда, који полази у 10.30 часова.

         

За новинарске екипе које долазе сопственим превозом, време окупљања на градилишту је у 11 часова, због организованог превоза на пловни објекат са кога ће се пратити подизање челичне конструкције.

 

Рута за долазак на градилиште из правца Сајма према Обреновцу је следећа:

 

На раскрсници путева за Макиш и Железник скренути десно ка Макишу и наставити право све до старог Обреновачког пута где се скреће лево ка ресторану „Мика Алас“. Након два до три километра стиже се до места окупљања на градилишту, које се налази са десне стране пута, 50 метара испред конструкције моста који се гради. 


Редакције заинтересоване за праћење догађаја молимо да потврде долазак слањем акредитације са бројевима телефона новинара на адресу електронске поште: pr@putevi-srbije.rs, до уторка, 20. августа 2019. године до 19 часова, са напоменом да ли ћете користити организовани превоз.