RSS

You are here

Михајловићева разговара са извођачима радова на источном краку Коридора 10 и представницима Лесковца и Јабланичког округа

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, разговараће са извођачима радова на источном краку Коридора 10 и са представницима Града Лесковца и Јабланичког округа у уторак, 4. децембра 2018. године, у кампу “Коридора Србије” у месту Кржинце, у општини Владичин Хан,  где је привремено измештено Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

 

У 11 часова Михајловићева ће разговарати са представницима извођача радова на источном краку Коридора 10 (сниматељима и фото-репортерима биће омогућено снимање почетка састанка).

 

У 12 часова потпредседница Владе разговараће са начелником Јабланичког округа Божидаром Стојиљковићем, градоначелником Лесковца Гораном Цветановићем и представницима насеља Предејане и Грделица.

 

Сниматељима и фото-репортерима омогућено је снимање почетка састанка, по чијем завршетку је предвиђено обраћање медијима.

 

Редакције заинтересоване за праћење догађаја молимо да имена чланова екипа пошаљу на адресу прес службе Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, press@mgsi.gov.rs, до понедељка, 3. децембра, у 19 часова.