RSS

You are here

Михајловићева у дводневној званичној посети Великој Британији

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, боравиће од среде, 6. фебруара 2019. године, у дводневној посети Великој Британији, током које ће, између осталог, потписати Споразум о друмском транспорту и састати се са два министра у Влади Велике Британије.

 

Званичну посету Лондону потпредседница Владе започеће у среду у 11.30 часова по локалном времену, састанком са министром за Европу Аланом Данканом, у Министарству спољних послова Велике Британије.

 

Након тога, Михајловићева ће у 13 часова посетити градилиште подземне железнице у Лондону која је део пројекта CrossRail, вредног око 15 милијарди фунти.

 

У 16 часова Михајловићева ће разговарати са министром транспорта Џесијем Норманом, са којим ће потписати и Споразум о друмском транспорту између влада две земље.Посету Лондону потпредседница Владе завршиће састанком са представницима компаније “Бехтел”, у четвртак у 9 часова, са којима ће разговарати о изградњи и условима финансирања Моравског коридора (ауто-пута Појате-Прељина).