RSS

You are here

Михајловићева: У Новом Саду 7. августа почетак радова на изградњи станова за припаднике снага безбедности

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, рекла је да ће 7. августа почети изградња првих 548 станова за припаднике снага безбедности у Новом Саду.

 

“Идуће недеље почињемо радове на изградњи станова за припаднике снага безбедности у Новом Саду, ускоро ће почети у Сремској Митровици, а радови се већ изводе у Нишу, Врању, Краљеву и Крагујевцу. Такође, очекујемо да до краја године почне изградња ових станова и у Београду”, рекла је Михајловићева гостујући на ТВ Хепи.

 

Михајловићева је додала да очекује да први станари у новоизграђене станове буду усељени у фебруару, и то у Врању, где су најпре и почели радови. “Као и за многе друге ствари које смо рекли да ћемо радити, и за овај пројекат људи нису веровали да ће то бити урађено, али ће се уверити и имаће и више поверења кад виде људе који се усељавају у нове станове“, рекла је Михајловићева.

 

Она је додала да је овај пројекат, поред решавања стамбеног питања за припаднике снага безбедности, важан и због домаће грађевинске индустрије и свих фирми које учествују у реализацији пројекта.