RSS

You are here

Михајловићева упутила писма републичком јавном тужиоцу и директору полиције поводом медијских навода о неправилностима у “Инфраструктури железнице Србије”

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре проф. др Зорана Михајловић упутила је данас, 1. априла 2020. године, поводом информација у медијима о наводним неправилностима у “Инфраструктури железнице Србије” писма републичком јавном тужиоцу Загорки Доловац и директору полиције Владимиру Ребићу од којих тражи да се хитно испитају ови медијски наводи.

 

"Сматрам да је јако важно да Републичко јавно тужилаштво и МУП РС – Дирекција полиције у најкраћем могућем року предузму све потребне радње како би се у потпуности испитала истинитост свих навода у медијима и то тако што ћете одредити надлежно оделење полиције које треба хитно да поступи по овоме.

 

Истовремено сматрам да уколико се ови наводи покажу као неистинити потребно је да предузмете законске мере против медија који су пласирали информације за које установите да нису тачне", наводи, између осталог, потпредседница Михајловић.