RSS

You are here

Министарство: “Кар го” маркетиншком пријавом покушава да скрене пажњу са чињенице да послује противзаконито

Подношење кривичне против потпредседнице Владе и министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зоране Михајловић, јесте још један покушај компаније “Кар гo” да скрене пажњу са чињенице да послује супротно важећем Закону о превозу путника у друмском саобраћају.

 

Власницима ове компаније веома је добро познато да Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и потпредседница Владе и министарка Зорана Михајловић не могу да командују или да издају налоге органима градске управе Београда. Једнако добро знају и да послују на нелегалан начин, кршећи важеће законе Републике Србије, и управо због тога на све начине у јавности покушавају да себе представе као жртву државе, која им наводно не дозвољава да раде.

 

Једини циљ оваквих потеза, као и непрекидне медијске кампање против Министарства, јесте да ова компанија настави да крши закон и да настави да се бави превозом путника супротно Закону о превозу путника у друмском саобраћају.

 

На њихову жалост, питање функционисања друмског транспорта путника није питање медијских кампања, већ искључиво питање права и примене закона. Док Закон о превозу путника буде на снази он ће се примењивати и то се не може спречити никаквим маркетиншким триковима, нити ће ико бити застрашен кривичним пријавама које подносе они којима не одговара да се закони поштују.