RSS

You are here

Потпредседници Владе Зорани Михајловић уручено највише признање општине Топола

Потпредседници Владе Србије, проф. др Зорани Михајловић данас је уручена Специјална повеља Пресвете Богородице, највише признање које додељује општина Топола, због доприноса развоју инфраструктуре у овој општини.

 

"Одлука о улагању у путеве није била само моја, већ заједничка, одлука Владе Србије и општине Топола, јер овај део Србије заслужује да све путеве које нисмо сређивали раније урадимо сада", истакла је Михајловић којој је награда уручена на Опленцу, поводом Дана општине Топола и општинске славе Мале Госпојине.

 

Она је подсетила да је на територији ове општине обновљен пут Аранђеловац - Крћевац у дужини од 8,7 километара и да се обнавља пут Топола - Рудник од дужини од 27 километара и најавила нове радове.

 

"Уложићемо и у новим правац Топола-Крагујевац, што је и премијер Александар Вучић најавио. Драго ми је и што општина Топола цени све што ради Влада Србије. Топла је посебно место, ово је град Карађорђа и краља Петра и једно време била је и српска и престоница", рекла је Михајловић честитајући славу општини Топола.

 

Председник Скупштине општине Топола Драган Јовановић, који је уручио Повељу Михајловићевој, рекао је да је потпредседница показала да има слуха за актуелне пројекте и додао да је она од сада и “почасни грађанин Тополе” .

           

Свечаности су присуствовали и амбасадори и представници амбасада Русије, Белорусије, Пакистана, Палестине, Катара и Туниса, заменик градоначелника Београда Андреја Младеновић и велики број привредника и других гостију.