RSS

You are here

Србиjа неће да стане због избора

Потпредседница владе и министарка грађевинарства, инфраструктуре и саобраћаjа проф. др Зорана Mихаjловић поручила jе данас да одржавање избора неће пореметити планове, нити реализациjу важних инфраструктурних проjеката у земљи.

 

"Никако, ништа што се буде дешавало на локалним, покраjинским и парламентарним изборима неће да поремети оно што су планови владе и оно што свако од нас треба да уради на свом ресору", рекла jе Mихаjловић новинарима у Влади Србиjе након састанка са градоначелником Београда и председницима градских општина.

 

Oна jе рекла да изградња путева, пруга, реконструкциjа пруга, проjекти, процес озакоњења, не познаjу изборе и мора да се ради исто као и да се избори не одржаваjу.

 

"Mи резултате имамо, из претходног периода, мислим на претходну годину и у области саобраћаjа, грађевинарства и мислим да jе важно за Србиjу то што jе поправила место на Дуинг бизнис листи. Важно jе што се путеви и пруге раде и веруjем у нове проjекте коjе ћемо у наредном периоду реализовати", рекла jе министарка.

 

Oна jе додала да се то превасходно односи на деоницу пута Сурчин- Oбреновац, коjа ће, како jе истакла, почети да се ради у марту, као и радове на реконструкцjи пруге Београд-Будимпешта.

 

"Избори су jедно, а наш рад мора да се настави све док не дође нова влада", рекла jе Mихаjловић.