RSS

You are here

Влада подржава долазак инвеститора у општине

Потпредседница Владе Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, изјавила је данас да ће Влада Србије наставити да подржава долазак инвеститора у локалне самоуправе, иставши да су Пећинци добар пример јер то место има више од 50 гринфилд инвестиција.

 

Михајловић је на свечаној седници Скупштине општине Пећинци, која је одржана поводом Дана општине, рекла да су Пећинци магнет за инвестиције и да би било добро да тако и остане.

 

Потпредседница Владе је нагласила да ће то место увек имати подршку Владе Србије за све што ради, јер, како је објаснила, њихова управа показује одговорност и озбиљност.

 

Подсећајући су Пећинци једна од најуспешнијих општина у Србији, Михајловић је рекла да треба да наставе да раде како би били и даље најбоља општина.

 

Она је рекла да је задовољна што Пећинци имају жену на челу општине, која је, како ја напоменула, једна од десет у Србији на тој функцији. "Због тога ми је посебно драго што је ова општина забележила успех какав ретко која општина има", навела је Михајловић.