RSS

You are here

Информација о ситуацији у путничком, железничком и ваздушном саобраћају за 18. јун 2014. године

На насловној страни интернет странице ЈП “Путеви Србије“ jуче је постављена интерактивна Мапа радова на санацији оштећења од поплава на државним путевима I и II реда, која се ажурира на дневној бази.

 

Преласком стрелице миша преко жељене деонице приказује се број пута и деоница, а кликтањем се отвара посебан прозор у коме се могу видети сви радови који се изводе на тој деоници. У зависности од броја радова на појединој деоници, иста је означена одговарајућом бојом.

 

Ради санирања  штете од поплава, сва путарска предузећа стално су ангажована на терену и са неопходним људством и машинама раде на рашчишавању воде, одрона, осулина, обореног дрвећа и осталих наноса. Возачима се препоручује опрезна вожња због појаве учесталих одрона и воде на путу.

 

У железничком саобраћају са Црном Гором, уместо јутарњег воза саобраћа вечерњи воз од Београда до Бара и то ће, до даљег, бити једини међународни воз који ће саобраћати на овој релацији.

           

На Аеродрому „Никола Тесла“ ваздушни саобраћај одвија се несметано, а прихват и отпрема свих ваздухоплова обављају се према предвиђеном реду летења.


У прилогу је извештај ЈП „Путеви Србије“ са списком деоница на државним путевима где је саобраћај обустављен или се одвија по измењеном режиму, као и деоница на којима у међувремену саобраћај нормализован.