You are here

ВЕСИЋ У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ СА ПУТАРИМА: ХВАЛА У ИМЕ СВИХ ГРАЂАНА СРБИЈЕ

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић посетио је у новогодишњој ноћи зимску службу ЈП “Путеви Србије” у Обреновцу, где је разговарао са запосленима којима је у новој години пожелео још више напретка и успеха.

Весић је рекао да је у новогодишњој ноћи око 10.000 дежурало у нашим саобраћајним предузећима – железници, путарским фирмама, аеродромима, комуналном систему…како би грађани Србије могли мирно да славе и дочекају 2024. годину.

“Вечерао сам са радницима који раде на одржавању путева, пожелео им срећну Нову годину у име владе и председника Србије Александра Вучића и рекао да на овај начин желимо да покажемо да мислимо на њих и захвалимо у име свих који у слављу дочекују Нову годину”, рекао је Весић.

Поручио је да заједно морамо да бринемо једни о другима и покажемо да ценимо рад путара којима је пожелео да следеће године напредују и заједно будемо успешнији него 2023. године.

"Да сви заједно, радећи под вођством председника Александра Вучића учинимо да Србија постане боље место за живот свих, да људи поносно и достојно живе од свог рада, да водимо рачуна једни о другима и да наше друштво постане солидарно друштво које напредује брзим кораком и сустиже друштва која су протеклих деценија била развијенија од нас", рекао је Весић.

То је, како је истакао, Србија коју сви желимо и у којој као друштво водимо рачуна једни о другима.

"Зато је хвала које сам им рекао у име владе заправо захвалност у име свих грађанки и грађана Србије јер док сви они у новогодишњој ноћи славе, путари раде како би путеви били безбедни", додао је Весић.

До краја ове године завршавамо брзу пругу Београд – Суботица, затим нас очекује тестирање пруге и већ на пролеће 2025. године стизаћемо од Београда до Суботице за сат и десет минута. Захваљујући председнику Александру Вучићу градимо модерну железничку инфраструктуру и на тај начин повезујемо и приближавамо све крајеве Србије. И то је тако!